Notariskantoor Van Dijk groeit en bloeit

Notariskantoor Van Dijk groeit en bloeit
Vijfjarig jubileum en een verhuizing

Notariskantoor Van Dijk maakt zich op voor een nieuwe fase. Per 20 september 2024 verhuist het notariskantoor van de huidige locatie aan de Herenweg in Noordwijkerhout naar een nieuwe vestiging aan de Herenweg 100 in Noordwijk. Deze verhuizing markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van het kantoor en valt bovendien samen met het vijfjarig jubileum. Dubbel feest dus!

Met de verhuizing naar de Herenweg in Noordwijk zet Notariskantoor Van Dijk een belangrijke stap in de verdere professionalisering en groei van het kantoor. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere faciliteiten, wat een nieuwe fase inluidt waar groei en bloei centraal staan. Bovendien valt deze belangrijke mijlpaal samen met het vijfjarig jubileum van het kantoor, waardoor dit een bijzonder feestelijk jaar wordt.

Van de Herenweg naar de Herenweg
De nieuwe locatie, Herenweg 100 in Noordwijk, is een bekend pand op een goed bereikbare plek. Het pand huisvest momenteel al bedrijven zoals Van der Deijl Roses, HBX en Flora Trade. Vanaf 20 september voegt Notariskantoor Van Dijk zich bij dit rijtje. Het kantoor blijft binnen de gemeente. “Met deze nieuwe locatie ontvangen onze cliënten straks nog steeds dezelfde vertrouwde service in de buurt”, aldus Noëlla van Dijk, eigenaresse van het kantoor.

Groei en bloei
Met de verhuizing naar de nieuwe locatie zet Notariskantoor Van Dijk een belangrijke stap richting de toekomst. De nieuwe locatie biedt de mogelijkheid om verder te groeien en de dienstverlening uit te breiden. “Ondanks onze groei blijven kwaliteit en persoonlijke aandacht natuurlijk voorop staan”, vertelt Noëlla. “We kijken ernaar uit om onze cliënten te verwelkomen op onze nieuwe locatie.” Daarnaast is Noëlla enthousiast om het team uit te breiden en nieuwe collega’s te verwelkomen. “Het nieuwe pand biedt ook ruimte voor een verdere versterking van ons team.”

Dubbel feest
De verhuizing valt samen met een andere belangrijke mijlpaal: het vijfjarig jubileum van Notariskantoor Van Dijk. “Dit jubileum is een mooi moment om terug te kijken op een succesvolle periode waarin wij veel klanten in verschillende fases van hun leven op juridisch gebied hebben bijgestaan,” vertelt Noëlla. “Ik ben trots op wat we met het team hebben bereikt de afgelopen jaren en kijk ernaar uit om in dit nieuwe pand aan de slag te gaan.” De verhuizing en het jubileum vormen samen de perfecte gelegenheid om stil te staan bij de behaalde successen en vooruit te kijken naar een toekomst vol groei en ontwikkeling.

Lees meer over het vakgebied:

Misschien ook interessant om te lezen

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen