WIJ ZIJN AAN HET VERHUIZEN

WIJ ZIJN AAN HET VERHUIZEN

(en even nauwelijks bereikbaar)

Omdat wij met kantoor gaan verhuizen van de Herenweg 22 in Noordwijkerhout naar de Herenweg 100 in Noordwijk,  zijn wij een paar dagen "uit de lucht" .  Nou ja, niet helemaal natuurlijk: het antwoordapparaat staat ingeschakeld, u kunt een bericht inspreken en in geval van spoed kunt u ons mailen via notaris@notariskantoorvandijk.nl en nemen wij alsnog zo snel mogelijk kontakt met u op.
Wij hopen op uw begrip voor het feit dat wij tot en met 20 september even van "nest" verruilen.

Wij focussen ons deze week op het spic en span maken van ons nieuwe, ruimere kantoor. Ons doel is namelijk u vanaf 23 september zowel telefonisch als in het echt een warm welkom te kunnen (blijven) geven, iedere keer dat u ons nodig heeft. En daarom breiden wij ons team uit met twee receptionistes, die u graag te woord staan en vriendelijk zullen ontvangen in onze nieuwe receptie/ontvangstruimte en u graag van een kopje koffie, thee of cappuccino voorzien. 

Komt u gerust eens langs op de Herenweg 100 te Noordwijk (al is het maar om ons nieuwe schilderij in de gang of onze mooie wand met plattegrond van Noordwijkerhout te bewonderen). Er is voldoende parkeergelegenheid voor fiets en auto aanwezig en voor de mensen die slechter ter been zijn is er ook een fijne lift aanwezig. En mocht het toch niet lukken ons een bezoek te brengen, dan blijven wij ook nog graag bij u thuis komen. 

 

 

 

 

Lees meer over het vakgebied:

Misschien ook interessant om te lezen

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen